Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020
 

Προβολή της Σύρου στην αυστριακή τουριστική αγορά

Αναρτήθηκε: 07.08.2019

Με την ανάδειξη των ποιοτικών στοιχείων της, ως προορισμού για επισκέπτες με ειδικά ενδιαφέροντα, η Σύρος προβλήθηκε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της αυστριακής τουριστικής αγοράς.

Η blogger Σίλια Ελευθεριάδου, η οποία φιλοξενήθηκε στο νησί με φροντίδα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τουρισμού Κυκλάδων, Μιχάλη Παράβαλου, ξεναγήθηκε στο νησί, επισκέφθηκε τουριστικές επιχειρήσεις εστίασης και διαμονής, συνομίλησε με επαγγελματίες και αποτύπωσε στον φωτογραφικό φακό της όσα αξίζει να προσέξει κανείς στην κυκλαδίτικη πρωτεύουσα.

Το ταξίδι διοργανώθηκε από την εταιρεία επικοινωνίας MTC GROUP, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας που εγκαινιάστηκε πρόσφατα με τον δήμο και εντάσσεται σε σειρά επισκέψεων με στόχο την επιλεκτική προβολή του νησιού σε ειδικές ομάδες ενδιαφέροντος από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος