Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020
 

Το 2o Φεστιβάλ Πεζοπορίας Andros on Foot Festival

Αναρτήθηκε: 15.08.2019

Από τις 5 έως τις 20 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί το  2ο Φεστιβάλ Πεζοπορίας Άνδρου – Andros on Foot Festival.

Μετά την επιτυχία του 1ου Andros on Foot Festival, τον Οκτώβριο του 2018, η οργανωτική επιτροπή συμπεριέλαβε στο φετινό πρόγραμμα τις ωραιότερες πεζοπορίες της περσινής χρονιάς, αλλά και αρκετές νέες, καθώς και μεγάλη ποικιλία δράσεων που φιλοδοξούν να ταξιδέψουν τον επισκέπτη στην καρδιά και στην ψυχή της Άνδρου!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα, στη διεύθυνση: https://www.androsonfootfestival.gr/events/, ενώ οι εγγραφές και οι κρατήσεις θέσεων θα ανοίξουν σύντομα. Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή και περιγράφεται αναλυτικά στη διεύθυνση: https://www.androsonfootfestival.gr/participation_step_by_step/

Το Φεστιβάλ ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου 2019 στα βόρεια της Άνδρου, με μια πεζοπορία στην υπέροχη ρεματιά και το μυλοχώρι των Φρουσαίωνμε τους διάσπαρτους ερειπωμένους νερόμυλους. Ολοκληρώνεται στις 20 του ίδιου μήνα, στα νότιατης Άνδρου, με μια κυκλική διαδρομή στα πανέμορφα χωριά ολόγυρα της βαθμιδωτής κοιλάδας της Καππαριάς. 

Ανάμεσα σε αυτές τις δυο πεζοπορίες θα διασχίζουμε όλο το νησί, από ψηλές βουνοπλαγιές σε κατάφυτες σκαλωτές κοιλάδες με τρεχούμενα νερά, ανάμεσα σε μυριάδες ξηρολιθιές και ένα τοπίο που συγκινεί… Θα κολυμπήσουμε σε παρθένα νερά και μοναχικές παραλίες, θα ξεναγηθούμε στα σημαντικότερα μνημεία του νησιού,  θα γευτούμε την τοπική κουζίνα από τα χέρια των κατοίκων κάθε περιοχής, θα ακούσουμε τις μουσικές τους και θα χορέψουμε μαζί τους, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι στην ιστορία που για χιλιετηρίδες “γράφεται” στο τοπίο της Άνδρου…

Ελάτε για ένα Σαββατοκύριακο, μία εβδομάδα ή και τις 16 μέρες που διαρκεί το Φεστιβάλ, να μοιραστούμε την κρυμμένη ομορφιά του ανδριώτικου τοπίου.

Περισσότερες πληροφορίες γενικότερα για το Φεστιβάλ, στην ιστοσελίδα www.androsonfootfestival.gr

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος