Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
 

Δήμος Ηγουμενίτσας: Διακρατική συνάντηση των εταίρων του έργου POWER στην Ριέκα Κροατίας»

Αναρτήθηκε: 23.07.2019

Ο δήμος Κοζάνης ενημερώνει ότι οι εγγραφές στις δομές της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ, ξεκινούν από την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 έως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 (9.00πμ έως 14.00μμ).

Οι θέσεις των δομών θα καλυφθούν βάσει μοριοδότησης.

Οι ωφελούμενοι κάτοχοι  αξιών τοποθέτησης  (vouchers) θα πρέπει να προσέλθουν στις παρακάτω δομές :

Παιδικός Σταθμός  Βογατσικού 6  Κοζάνη τηλ 2461028016

Βρεφονηπιακός Σταθμός Μοναστηρίου (Νιάημερος) Κοζάνη τηλ.2461041761

Παιδικός Σταθμός Δρεπάνου Δήμου Κοζάνης τηλ.2461062025

ΚΔΑΠΜΕΑ Αιανής 2 Κοζάνη τηλ2461024098

ΚΔΑΠ Ανδρέα Παπανδρέου Κοζάνη τηλ.6946898691

ΚΔΑΠ Ποντοκώμης Δήμου Κοζάνης τηλ.6945582445

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας συμμετείχε στην Διακρατική Συνάντηση των εταίρων του έργου POWER (Interreg V-B Adriatic-Ionian Programme – ADRION 2014-2020) στην Ριέκα της Κροατίας στις 11 και 12 Ιουλίου 2019 ως Associated Partner του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, εκπροσωπούμενος από τον Υπεύθυνο του Γραφείου Προγραμματισμού, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Οικονομικής Ανάπτυξης, κ. Παντελή Καραπιπέρη.

Στην Συνάντηση αυτή παρουσιάσθηκαν οι οκτώ καλύτερες λύσεις των επιχειρηματιών που συμμετείχαν στην δράση «Call for Solutions» στο πλαίσιο του παραπάνω έργου. Η δράση αφορούσε στην επιλογή «Λύσεων» πάνω στις ενεργειακές ανάγκες των Λιμανιών, που κατατέθηκαν και από τις 6 χώρες. Συνολικά κατατέθηκαν 23 «Λύσεις» εκ των οποίων οι 4 ήταν από την Ελλάδα. Η «Λύση» που έλαβε την δεύτερη θέση στην συνολική κατάταξη προτάθηκε από τον κύριο Σπυρίδωνα Θ. Τζάφο, Μηχανολόγο Μηχανικό, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ηγουμενίτσα.

Στην ίδια συνάντηση αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν επίσης από την αρμόδια διακρατική επιτροπή οι δέκα καλύτερες προτάσεις από τις τριάντα μία που συνολικά υπεβλήθησαν στην δράση «Gamming Sessions» από τις εκπαιδευτικές μονάδες των περιοχών χωρών των εταίρων του έργου. Η δράση αυτή αφορούσε στην δημιουργία εικονικών επιχειρήσεων με την σύνταξη ενός Business Plan πάνω στο πεδίο της ενέργειας. Από τις 31 προτάσεις που συνολικά υπεβλήθησαν η πρόταση που προκρίθηκε ανήκει στην Ομάδα του Τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με τίτλο «Energy for You A.E.» από τις Φοιτήτριες του Τμήματος κα. Ευσαϊα Ακρινοπούλου, κα. Κυριακή Τρίπτση και κα. Αικατερίνη Τσίνα υπό την επίβλεψη του καθηγητή τον κ. Γεώργιου Γιώτη.

Η αποστολή του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας απαρτίσθηκε από τον κ. Πέτρο Ζουμπούλη, Διοικητικό Προϊστάμενο και Υπεύθυνο του έργου, την κα Δέσποινα Ευθυμίου Υπεύθυνη Οικονομικών του Επιμελητηρίου στο έργο, τον Εξωτερικό συνεργάτη του Επιμελητηρίου για την υλοποίηση του έργου κ. Βασίλη Παππά και τον κ. Σπυρίδωνα Τζάφο.  

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας για μια ακόμη φορά αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την ενίσχυση των τοπικών φορέων μέσα από τις συνεργασίες τόσο σε τοπικό όσο και διακρατικό επίπεδο.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος