Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019
 

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης με τους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων

Αναρτήθηκε: 12.07.2019

Σε θετικό κλίμα ολοκληρώθηκαν οι επαφές του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, με τους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων. ‘Οπως σχολίαζαν κύκλοι από το επιτελείο του κ. Ζέρβα, απώτερος σκοπός των συναντήσεων που συγκάλεσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος είναι να υπάρξουν συνεργασίες από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά, οπότε και θα αναλάβει επίσημα τη διοίκηση του κεντρικού δήμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, με τους επικεφαλής που διαφαίνεται προγραμματική σύγκλιση και κοινός πολιτικός τόπος υπάρχει η πιθανότητα συμμετοχής στο νέο σχήμα διοίκησης. Τα πρόσωπα που ενδεχομένως προταθούν από την κάθε παράταξη θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του νέου δημάρχου, πληρώντας τις πολιτικές προϋποθέσεις που θέτει ο ίδιος.

Αντίθετα, με τις δημοτικές παρατάξεις με τις οποίες υπάρχει πολιτική και προγραμματική απόσταση ή που για πολιτικούς λόγους δεν το επιθυμούν, δεν θα υπάρχει συνεργασία σε επίπεδο συμμετοχής στη νέα διοίκηση.

Οι επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του νέου δημάρχου θα γίνουν το επόμενο διάστημα, όταν ολοκληρωθεί το σχήμα της καινούργιας διοίκησης που θα αναλάβει το τιμόνι του δήμου Θεσσαλονίκης και καλυφθούν όλες οι θέσεις.

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος