Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
 

Δήμος Ν. Προποντίδας: Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους πληγέντες

Αναρτήθηκε: 11.07.2019

Ξεκίνησε στο δήμο Νέας Προποντίδας η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων για τους πληγέντες από την φονική κακοκαιρία. Το τηλεφωνικό κέντρο του δήμου,  2373350264, θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 11:00 το βράδυ και θα δέχεται κλήσεις προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι δημότες.

Σε μήνυμά του ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Εμμανουήλ Καρράς εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την ανεπανάληπτη τραγωδία που εξελίχθηκε τη νύχτα της Τετάρτης.

«Θρηνούμε όλοι μας για την απώλεια των ψυχών που χάθηκαν. Σαν δημοτική αρχή καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με όλους τους φορείς προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις καταστροφές και να δώσουμε λύσεις.

Από τις 06:00 το πρωί πραγματοποιούνται στο δημαρχιακό μέγαρο στα Ν. Μουδανιά συσκέψεις με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τ. Θεοδωρικάκο, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης», κ.  Μ.Χρυσοχοΐδη, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κ.Καραμανλή, τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης κ. Θ.Καράογλου, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Α.Τζιτζικώστα, το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Ν.Χαρδαλιά παρουσία των Σωμάτων Ασφαλείας» αναφέρει στο μήνυμά του.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος