Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020
 

Ενημερωτικές συναντήσεις νεοεκλεγέντων δημάρχων διοργανώνουν ΠΕΔ-ΕΕΤΑΑ και ΚΕΔΕ

Αναρτήθηκε: 04.07.2019

Ενημερωτικές συναντήσεων νεοεκλεγέντων δημάρχων διοργανώνουν οι Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και με τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 10 έως τις 19 Ιουλίου, ενώ τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν τις εξής θεματικές ενότήτες: Σύστημα Διακυβέρνησης, Εποπτεία, Οικονομική Διοίκηση, Επιχειρησιακός Προγραμματισμός, Πηγές Χρηματοδότησης.

Ειδικότερα οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

10 Ιουλίου 2019 Θεσσαλονίκη

Προσκεκλημένοι οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι των δήμων των Περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου. Η συνάντηση θα γίνει στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305).

12 Ιουλίου 2019 Λάρισα

Προσκεκλημένοι οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι των δήμων των περιφερειών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Η συνάντηση θα γίνει στο  Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο (Ρούσβελτ 57).

15 Ιουλίου 2019 Αθήνα

Προσκεκλημένοι οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι των δήμων των περιφερειών Αττικής, Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου. Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία της  ΠΕΔ Αττικής (Κότσικα 4).

17 Ιουλίου 2019 Αθήνα

Προσκεκλημένοι οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι των δήμων των περιφερειών Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων. Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία ΠΕΔ Αττικής (Κότσικα 4)

19 Ιουλίου 2019 Ηράκλειο Κρήτης

Προσκεκλημένοι οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι των δήμων της περιφέρειας Κρήτης. Η συνάντηση θα γίνει στο δημαρχείο Ηρακλείου (Αγ. Τίτου 1, Λότζια)

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος