Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
 

Δήμος Πατρέων: Δημόσια κλήρωση για την πρόσληψη εργαζομένων στο Δήμο με τρίμηνη σύμβαση

Αναρτήθηκε: 26.06.2019

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 25 Ιουνίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου της Πάτρας η δημόσια κλήρωση για την ανάδειξη όσων προσλαμβάνονται με 3μηνη  σύμβαση εργασίας, για να εργαστούν με βάση τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου, για τη δασοπροστασία κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, παρουσία των Αντιδημάρχων Διοίκησης, Διονύση Πλέσσα και Υγείας Πρόνοιας, Δημήτρη Πελεκούδα, καθώς και του Διευθυντή Περιβάλλοντος και Πρασίνου Παναγιώτη Κωστόπουλου, αλλά και αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.

Κληρώθηκαν 20 εργάτες πυρασφάλειας (από τα 83 άτομα που κατέθεσαν αίτηση), 2 οδηγοί οχημάτων (από τους 7 που κατέθεσαν αίτηση), 2 οδηγοί βυτιοφόρων (μικρά πυροσβεστικά),  (από τους 4 που κατέθεσαν αίτηση), 3 δενδροκηπουροί (από τους 3 που κατέθεσαν αίτηση αν και οι θέσεις που είχαν προκηρυχθεί γι’ αυτή την ειδικότητα ήταν 8) & 1 χειριστή μηχανημάτων έργου (από 1 που κατέθεσε αίτηση).

Υπενθυμίζεται, ότι η Δημοτική Αρχή από την αρχή της θητείας της, δεν χρησιμοποιεί το δικαίωμα που της δίνει ο νόμος να ορίζει ο Δήμαρχος ποιοι θα προσληφθούν στις συγκεκριμένες εποχικές θέσεις εργασίας, αλλά προχωρά σε δημόσιες κληρώσεις.

Οι κληρωθέντες ξεκινούν την εργασία τους την προσεχή Δευτέρα 1η Ιουλίου, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος