Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019
 

Δήμος Ηρακλείου: Συνάντηση δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με την πρέσβειρα της Σουηδίας

Αναρτήθηκε: 19.06.2019

Συνάντηση με την Πρέσβειρα της Σουηδίας στην Αθήνα Charlotte Sammelin , είχε το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουνίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, στο γραφείο του στην Λότζια.

Η  κ. Sammelin βρίσκεται στο Ηράκλειο με αφορμή την ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα ”Βιώσιμη καλλιέργεια και τροφή – το κοινό μας μέλλον”, την οποία διοργανώνει η Πρεσβεία της Σουηδίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και τη στήριξη του Προξενείου της Σουηδίας, το μεσημέρι της Τετάρτης  (ώρα 14.00-18.00) στο Επιμελητήριο.

Ο Δήμαρχος και η Πρέσβειρα συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα για τις πολιτικές της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης που έχει υιοθετήσει ο Δήμος καθώς και για την διαχείριση των απορριμμάτων, έναν τομέα στον οποίο η Σουηδία πρωτοπορεί.

Μάλιστα η κ. Sammelin πρότεινε να δημιουργηθεί κλιμάκιο από τον Δήμο Ηρακλείου και σε συνεργασία με την Πρεσβεία, να διοργανωθεί επίσκεψη στην Σουηδία, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τις καλές πρακτικές που εφαρμόζονται εκεί.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Παρευρέθηκαν επίσης ο πρόξενος της Σουηδίας στην Ανατολική Κρήτη Ανδρέας Μεταξάς και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αριστέα Πλεύρη.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος