Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019
 

Μεγάλος καλοκαιρινός παιδότοπος των ΚΔΑΠ του δήμου Καρδίτσας

Αναρτήθηκε: 19.06.2019

 Τα ΚΔΑΠ του δήμου Καρδίτσας δίνουν ραντεβού την Παρασκευή 21 Ιουνίου και ώρα 11:00 στον χώρο του Παυσιλύπου, όχι μόνο με τους μικρούς μαθητές τους, αλλά και με όλα τα παιδιά του δήμου Καρδίτσας, για τον μεγάλο καλοκαιρινό παιδότοπο που σηματοδοτεί την λήξη της σχολικής χρονιάς. Έναν παιδότοπο όπου η παιδική ζωτικότητα, ευρηματικότητα και ενέργεια θα βρουν ικανοποίηση, μέσα από το παιχνίδι! Παιχνίδια ομαδικά, παιχνίδια νεότερα και πιο παραδοσιακά, παιχνίδια με νερά που έχουν μόνο ένα στόχο, την χαρά και το γέλιο για τους μικρούς μας μαθητές!

Παράλληλα, μέλη της ομάδας της 1ης Τ.ΟΜ.Υ. Καρδίτσας θα πραγματοποιήσουν δράση με τίτλο «Για ένα ακίνδυνο καλοκαίρι» , μια δράση πρόληψης και προαγωγής της υγείας σχετική με τους κινδύνους των καλοκαιρινών μηνών, η οποία θα περιλαμβάνει ομιλία σχετικά με την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τα τσιμπήματα των κουνουπιών, καθώς και τους κινδύνους που μπορούν να αποφύγουν στη θάλασσα με συμμετοχή των παιδιών.

Τα μέλη που θα συμμετέχουν είναι:

Γκινή Μαριάνθη (Παιδίατρος), Θεοδωρή Σοφία (Νοσηλεύτρια), Κορέλα Θωμαή (Επισκέπτρια Υγείας), Κρικέλλη Παντελία-Αμαλία (Επισκέπτρια Υγείας), Νταραράς Θωμάς (Νοσηλευτής), Φουτσιτζή Ευαγγελία (Κοινωνική Λειτουργός).

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος