Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020
 

Δύο προτάσεις χρηματοδότησης από τον «Φιλόδημο» προωθεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Αναρτήθηκε: 14.06.2019

Δύο νέες ακόμα προτάσεις για να διεκδικήσει την χρηματοδότηση έργων και παρεμβάσεων, που θα αναβαθμίσουν περαιτέρω τις υποδομές της πόλης, καταθέτει στο πρόγραμμα Φιλόδημος ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, έπειτα από εισήγηση της δημοτικής αρχής, ο Δήμος υποβάλλει αιτήσεις προκειμένου να πετύχει την χρηματοδότηση για:

την εκπόνηση μελετών και την υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της πόλης

την προμήθεια εξοπλισμού για την δημιουργία και την αναβάθμιση των στάσεων του δικτύου των μέσων συγκοινωνίας στο Ηράκλειο (Δημοτικής Συγκοινωνίας και ΟΑΣΑ)

Όπως τονίζει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του «ουσιαστικά, εάν καταλήξουν θετικά οι προτάσεις, ο Δήμος θα έχει εξασφαλίσει ένα σεβαστό κονδύλι – εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα από το δημοτικό ταμείο – αφενός για να θωρακίσει ακόμα περισσότερο την ασφάλεια στα σχολεία του Ηρακλείου, αφετέρου να αναβαθμίσει το δίκτυο των ΜΜΜ, ιδίως της Δημοτικής Συγκοινωνίας που πρόσφατα ανανεώθηκε με δύο ολοκαίνουργια mini bus και την επέκταση του δικτύου της σε δύο, πλέον, δρομολόγια που καλύπτουν όλη την πόλη».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος