Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
 

«Ενωμένοι Υποψήφιοι 3Κ»: Η διαδικασία διορισμού των επιτυχόντων

Αναρτήθηκε: 13.06.2019

Τη διαδικασία διορισμού των επιτυχόντων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 8.166 μόνιμων υπαλλήλων στους δήμους, παρουσιάζουν με ανακοίνωσή τους, οι «Ενωμένοι Υποψήφιοι 3Κ».

Ειδικότερα αναφέρουν τα εξής:

1. πράξεις κατανομής από τον Υπουργό εκδίδονται μόνο για τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ οι κατηγορίες ΔΕ και ΥΕ δεν χρειάζονται πράξεις κατανομής και οι προσλήψεις τους γίνονται άμεσα .
2. Σύμφωνα με το άρθρο 82 ΦΕΚ Α φ 50 26/3/2019, δεν υπάρχει αναστολή πρόσληψης των επιτυχόντων της 3κ/2018 λόγω εκλογών. Ορίζει ρητώς ότι εξαιρείται από την αναστολή προσλήψεων μόνο η 3Κ/2018 και μόνο το τονίζω, οπότε η διαδικασία διορισμών συνεχίζεται κανονικά και δεν υπάρχει θέμα περί ανάληψης καθηκόντων από τις νέες δημοτικές αρχές κ.λπ. κ.λπ.
3. Οι διορισμοί γίνονται βάσει του άρθρου 7 του ν.4368/2016 όπως ορίζει σαφώς η προκήρυξη 
4. Οι διορισμοί και οι τοποθετήσεις, πρέπει να ολοκληρωθούν το πολύ σε διάστημα 3 μηνών από την έκδοση του ΦΕΚ, δηλαδή μέχρι της 10 Σεπτεμβρίου, και αν δεν ολοκληρωθούν διώκεται πειθαρχικά ο μη εκδώσας τις διαπιστωτικές πράξεις.
5. Οι Δήμοι ή οι φορείς έχουν υποχρέωση να ζητήσουν ενημέρωση από τον ΑΣΕΠ από την στιγμή που έχει βγει το ΦΕΚ με τους επιτυχόντες και τους κωδικούς των θέσεων και όχι οι διοριστέοι. 
6. Οι Δήμοι ή οι φορείς περιμένουν την απόφαση κατανομής μόνο των ΠΕ και ΤΕ για να ξεκινήσουν τις διαδικασίες. Για τους ΔΕ και ΥΕ που δεν χρειάζονται απόφαση κατανομής έπρεπε να είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες χτες!
7. Καμμία σχέση δεν έχει η παράταση των προσωρινών με τον διορισμό των οριστικά επιτυχόντων.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος