Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
 

Πέντε νέα ηλεκτρικά οχήματα προστίθενται στο στόλο του Δήμου Δέλτα

Αναρτήθηκε: 13.06.2019

Εγκρίθηκε το αίτημα του Δήμου Δέλτα για την προμήθεια πέντε ηλεκτρικών οχημάτων και ενός επιδαπέδιου σταθμού φόρτισης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», συνολικού προϋπολογισμού 147.494,28 ευρώ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ).

Ο στόλος οχημάτων του Δήμου Δέλτα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ενισχύεται με δύο μικρά επιβατηγά ηλεκτρικά οχήματα, ένα ηλεκτροκίνητο τετράκυκλο όχημα με ανατρεπόμενη κιβωτάμαξα, ένα ηλεκτροκίνητο τετράκυκλο όχημα με ανατρεπόμενη κιβωτάμαξα και πλυστικό 200lt, ένα ηλεκτροκίνητο τετράκυκλο όχημα τύπου ανατρεπόμενου κάδου, αλλά και έναν επιδαπέδιο σταθμό φόρτισης.

Ο δήμαρχος της περιοχής σε δήλωσή του σχετικά με το θέμα τονίζει: «Άλλα 5 οχήματα και μάλιστα οικολογικά προστίθενται στο στόλο των οχημάτων του Δήμου Δέλτα, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό σε 105: μηχανήματα έργου, μηχανήματα αγροτικά, φορτηγά και οχήματα επιβατικά. Στη διάρκεια της θητείας μας, με συστηματική δουλειά καταφέραμε να διπλασιάσουμε τη δύναμη των οχημάτων, κάτι το οποίο σημαίνει ότι αυξάνονται τα μέσα και οι δυνατότητες για καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη, κυρίως σε θέματα καθημερινότητας» 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος