Κυριακή, 31 Μαΐου 2020
 

Δήμος Κοζάνης: ISO Διεύθυνσης Οικονομικών Δήμου- Επιβεβαίωση πιστοποίησης από ανεξάρτητο φορέα

Αναρτήθηκε: 12.06.2019

Με επιτυχία διενεργήθηκε χτες 11/6/2019 η προγραμματισμένη επιθεώρηση επιτήρησης του προτύπου ISO9001:2015 από τον αξιόπιστο γερμανικό φορέα πιστοποίησης DQS. Η επιθεώρηση είχε ως στόχο τον έλεγχο τήρησης των απαιτήσεων του ISO που ο Δήμος απέκτησε για πρώτη φορά πριν ένα χρόνο, τον Ιούνιο του 2018.

Ο επιθεωρητής επιβεβαίωσε ότι ο Δήμος έχει ένα καλά δομημένο σύστημα τυποποίησης, με ώριμες διαδικασίες εσωτερικής επιτήρησης και στοχοθεσία που παρακολουθείται σε τακτά διαστήματα.

Παράλληλα επισήμανε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, κυρίως στην εμπέδωση της νέας κουλτούρας που φέρνει το ISO από το σύνολο του προσωπικού της διεύθυνσης οικονομικών, με συνεχείς εκπαιδεύσεις και εξειδίκευση των στόχων.

Στην διαδικασία επιθεώρησης έλαβαν μέρος από πλευράς Δήμου ο υπεύθυνος ποιότητας Δ. Κακουλίδης, ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών Χ. Καραλιώτας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γ. Βαλαής και ο Γενικός Γραμματέας Β. Μπουγιοτόπουλος.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος