Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020
 

Ναυτική Εβδομάδα στη Σύρο

Αναρτήθηκε: 16.06.2019

 

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος Πολιτισμός 2019», πραγματοποιείται από σήμερα Κυριακή  16 έως την άλλη Κυριακή  23 Ιουνίου 2019, η Ναυτική Εβδομάδα.

Ένας μεγάλος θεσμός επιστρέφει στη Σύρο. Η Ναυτική Εβδομάδα αναβιώνει αυτό το καλοκαίρι στη Σύρο μέσα από ένα σύνολο δράσεων από φορείς και συλλόγους του νησιού με μουσικές εκδηλώσεις, αθλητικά δρώμενα, ομιλίες και εκθέσεις. 

Σκοπός της Ναυτικής Εβδομάδας είναι να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι, μέσω των εκδηλώσεων, τις αξίες και το βάρος της ιστορίας του νησιού μας που πρέπει να αναλάβουν και να συνεχίσουν.

“Υδάτινος Δρόμος για το Φάρο”

Στο πλαίσιο της Ναυτικής Εβδομάδας και με σκοπό την ανάδειξη της ιστορίας του φάρου που βρίσκεται στη νησίδα Διδύμη, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου διοργανώνει στις 23 Ιουνίου 2019 τους αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης “Υδάτινος Δρόμος για το Φάρο”, που περιλαμβάνει δυο κολυμβητικές διαδρομές των 1000μ. και 2500μ.

Πληροφορίες: www.smw.gr

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος