Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020
 

Τριήμερο φεστιβάλ για το περιβάλλον στο πάρκο Τρίτση

Αναρτήθηκε: 07.06.2019

Tριήμερη γιορτή χαράς για το περιβάλλον με μουσική, χορό, εκθέσεις, εργαστήρια, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» το Σάββατο 8, την Κυριακή 9 και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στο καταπράσινο και μεγαλύτερο πάρκο του Λεκανοπεδίου, συνολικής έκτασης περίπου 1.200 στρεμμάτων.

Όπως τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύντρια του πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», Βίβιαν Γλένη «με στόχο την επαφή μικρών και μεγάλων με το φυσικό περιβάλλον του πάρκου, υλοποιούμε ένα πρόγραμμα περιβαλλοντικών και εκπαιδευτικών δράσεων, συναυλιών, ξεναγήσεων, εκθέσεων, εργαστηρίων και αθλητικών δραστηριοτήτων. Με αυτό τον τρόπο το θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος προσεγγίζεται μέσα από την εκπαίδευση, την τέχνη και τον πολιτισμό». Η κ. Γλένη υπογραμμίζει ότι «το εξειδικευμένο προσωπικό του Φορέα μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες όπως το καλλιτεχνικό σχολείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, την WWF, την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, την ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ, την εταιρεία Polyeco Α.Ε.,το Petanque Club Πειραιά, τους δασκάλους της γιόγκα και της καποέϊρα διοργανώνουν ένα πλούσιο σε δράσεις φεστιβάλ για όλες τις ηλικίες, με σκοπό τη γνωριμία του κόσμου με το Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», αλλά και την ενημέρωση και ευαισθητοποίησή του για αυτόν τον πολύτιμο πράσινο πνεύμονα της Αττικής. Καλούμε όλον τον κόσμο και επιθυμούμε τη μαζική συμμετοχή των πολιτών, καθώς το πάρκο, ο δημόσιος χώρος, είμαστε εμείς».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος