Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
 

Ανέστειλε η ΠΟΕ – ΟΤΑ την αυριανή κινητοποίηση για την 3Κ/2018

Αναρτήθηκε: 04.06.2019

             

Αναστολή της αυριανής απεργιακής κινητοποίησης για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 αποφάσισε η ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Η μη πραγματοποίηση της προκηρυχθείσας στάσης εργασίας στους δήμους και της συγκέντρωσης έξω από το ΑΣΕΠ, οφείλεται στο ότι η ανεξάρτητη αρχή προχώρησε στη σταδιακή ανάρτηση των οριστικών πινάκων επιτυχόντων για τις 8.166 μόνιμες θέσεις στην καθαριότητα και στις υπόλοιπες ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Χθες συγκεκριμένα ανακοίνωσε τα τελικά αποτελέσματα για τις 133 θέσεις Πανεπιστημιακής και τις 84 θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ενώ αύριο αναμένονται για τις 2.714 θέσεις Δευτεροβάθμιας και 5.235 θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει ότι ενημερώθηκε ότι είναι έτοιμη η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για την παραμονή των εργαζομένων με τους προσωρινούς πίνακες της εν λόγω προκήρυξης μέχρι την οριστική ανάληψη καθηκόντων των επιτυχόντων, προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών καθαριότητας των δήμων.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος