Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019
 

Π. Γερουλάνος: Στις 26, σπάμε την αλαζονεία. Ψηφίζουμε Δήμαρχο. Δήμαρχο ακτιβιστή

Αναρτήθηκε: 24.05.2019

Mε το προεκλογικό σποτ «Στις 26, σπάμε την αλαζονεία. Ψηφίζουμε Δήμαρχο. Δήμαρχο ακτιβιστή» ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση, όπως τονίζεται σ΄ανακοίνωσή του, της προεκλογικής καμπάνιας, του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, Παύλου Γερουλάνου, επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι εσύ». 

Στην ανακοίνωση, υπογραμμίζεται ότι «το βράδυ της 26ης Μαΐου ολοκληρώνεται η έκπληξη των εκλογών. Μια έκπληξη Αθηναίων, με τον Παύλο Γερουλάνο στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών της Αθήνας. Την Δευτέρα 27 Μαΐου ξεκινάει η β’ φάση της καμπάνιας μας, η οποία θα κορυφωθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου και δύο μέρες μετά θα οδηγήσει από την έκπληξη στην ανατροπή. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την βούληση των Αθηναίων», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση. Στο σποτt ο Παύλος Γερουλάνος, τονίζει μεταξύ άλλων ότι «τα προβλήματα της Αθήνας δεν λύνονται από…ψηλά. Χρειάζονται Δήμαρχο που γραφείο του είναι η πόλη. Δήμαρχο ακτιβιστή. Που αντί να περιμένει να του έρθουν τα παράπονα, πάει πρώτος αυτός στα προβλήματα. Το πρώτο που θα κάνω είναι να κλείσω το γραφείο του Δημάρχου. Και να κάνω γραφείο της γειτονιές. Χωρίς εξαιρέσεις. Μόνο έτσι θα αναγεννηθεί η Αθήνα», αναφέρει.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος