Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019
 

Γ. Σγουρός: Η Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι υπεράνω κομμάτων

Αναρτήθηκε: 24.05.2019

Την εμπιστοσύνη των πολιτών από την πρώτη Κυριακή «για να διοικηθεί η περιφέρεια αποτελεσματικά», ζήτησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, μιλώντας στον ρ/σ ΣΚΑΙ.
Ο κ. Σγουρός σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «παρέδωσε έναν οργανισμό που λειτουργούσε στην εντέλεια, με σωστή διοίκηση και οικονομική διαχείριση, χωρίς χρέη και με αποθεματικό 350 εκατ. ευρώ κωδικοποιημένο σε έργα» και επισήμανε πως πρέπει να αυξηθεί η απορρόφηση του ΕΣΠΑ που «σήμερα είναι στο 25% και να βοηθήσουμε τους νέους και τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις». 
Απέδωσε το χρονίζον πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην κ. Δούρου, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα  «καθρέφτη της αποτυχίας της κ. Δούρου».

Υποστήριξε επίσης ότι τόσο  ως νομάρχης όσο και ως περιφερειάρχης, ήταν «σε συνεχή κόντρα με την κάθε κυβέρνηση για τις συνεχείς περικοπές, για το θεσμικό πλαίσιο κ.λπ. Δεν μπορεί να εξαρτάς την πολιτική σου από το πιο κόμμα είναι κάθε φορά πάνω. Η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι υπεράνω κομμάτων».
 Αναφορικά με το έργο του Φαληρικού Όρμου, υπενθύμισε ότι το 2013 το είχε καταψηφίσει η παράταξη της κ. Δούρου και το 2015 το προχώρησε ως Αθηναϊκή Ριβιέρα και διατύπωσε την εκτίμηση ότι δεν υπάρχουν χρήματα λόγω των «υπερδεσμεύσεων που έχει κάνει» για την ολοκλήρωση της ανάπλασης και της συντήρησης του.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος