Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019
 

Ο δήμος Νίκαιας – Αγ Ι. Ρέντη γεμίζει με χαρτοφάγους τα εκλογικά κέντρα

Αναρτήθηκε: 22.05.2019

Με χαρτοφάγους θα εξοπλίσει την πλειοψηφία εκλογικών του κέντρων ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη, επεκτείνοντας το πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού Περιφέρειας Αττικής-ΕΔΣΝΑ και στην «κάλπη». Οι χορηγούμενοι κάδοι θα τοποθετηθούν  σε όσο το δυνατόν περισσότερα εκλογικά κέντρα, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης σημειώνει:

«Πήραμε αυτή την πρωτοβουλία με στόχο να μεταφέρουμε στους ψηφοφόρους το μήνυμα της ανακύκλωσης. Ο Δήμος μας συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα «Καν’το κι εσυ» και αποφασίσαμε λόγω των εκλογών να ζητήσουμε από τον ΕΔΣΝΑ και άλλους κάδους προκειμένου να καλύψουμε τα περισσότερα εκλογικά κέντρα σε Νίκαια και Αγ.Ι. Ρέντη. Κανένα ψηφοδέλτιο δεν πηγαίνει χαμένο και αυτή η δράση μας έχει συμβολικό χαρακτήρα. Βεβαίως τα περιβαλλοντικά προβλήματα είναι μεγάλα και οι προκλήσεις πολλές. Σ’αυτή τη συστηματική και επίμονη προσπάθεια του Δήμου για μια πόλη ανθρώπινη και βιώσιμη είναι απαραίτητη η συμμετοχή των δημοτών. Με απλές πρακτικές ανακυκλώνουμε γιατί το καθαρό περιβάλλον είναι δικαίωμα και ταυτόχρονα υποχρέωση όλων μας. Ας κάνουμε αυτό που πρέπει, στο μέτρο των ευθυνών μας, για την πόλη που αγαπάμε».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος