Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019
 

Μάθε που ψηφίζεις

Αναρτήθηκε: 24.05.2019

Με εύκολο και γρήγορο τρόπο μπορούν οι εκλογείς να μάθουν που  ψηφίζουν για τις δημοτικές και κοινοτικές εκλογές, για τις περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές.

Ο πρώτος τρόπος είναι να κάνουν χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής του υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr)  “Μάθε που ψηφίζεις», όπου συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία (επώνυμο, όνομα, όνομα πατέρα και όνομα μητέρας και ημερομηνία γέννησης) θα πληροφορηθούν ακριβώς τα εκλογικά τμήματα στα οποία ψηφίζει καθώς και να δει στο χάρτη την ακριβή διεύθυνση. Στην περίπτωση που αντιμετωπίσουν δυσκολία μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την υπηρεσία ενημέρωσης των πολιτών, ώστε να ενημερωθούν για το εκλογικό τμήμα που ψηφίζουν, καλώντας στο Τηλεφωνικό Κέντρο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του υπουργείου Εσωτερικών και στον αριθμό 213 136 1500, από Δευτέρα έως Κυριακή, 09:00 έως 17:00.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος