Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
 

Επτά πάρκα σκύλων στον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Αναρτήθηκε: 20.05.2019

Στη λειτουργία επτά πάρκων σκύλων έχει προχωρήσει η δημοτική Αρχή Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη με στόχο την αποφυγή ρύπανσης υπαίθριων χώρων του Δήμου.

Σε συνδυασμό με τη λειτουργία των πάρκων έχουν τοποθετηθεί σε 15 κεντρικά σημεία της πόλης ειδικά μεταλλικά κουτιά όπου οι ιδιοκτήτες των ζώων μπορούν να προμηθεύονται το κατάλληλο χάρτινο φτυαράκι μιας χρήσης για τη συλλογή των ακαθαρσιών. 

Πιο συγκεκριμένα τα  πάρκα σκύλων βρίσκονται στους εξής χώρους:

Αγ.Φίλιππος  (2 πάρκα: είσοδος οδού Κεραμεικού και οδού Παντειχίου), πλατεία Παιδικής Στέγης, Λόφος Βώκου, Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας, πλατεία Μήτσου Παπαρήγα,΅ κοντά στο γήπεδο «Σταύρος Μελισσουργός».

Όσον αφορά στα μεταλλικά κουτιά «No Κaka» αυτά έχουν τοποθετηθεί :

Δημοτική ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη: (1) στο γήπεδο «Σταύρος Μελισσουργός», (1) στο Παλιό Βυρσοδεψείο, (1) στο πάρκο Μπιχάκη, (1) στον πεζόδρομο της Καμπάνη και (1) στην πλατεία Βενιζέλου.

Δημοτική ενότητα Νίκαιας: (2) στο Άλσος του Αγίου Φιλίππου (στα πάρκα σκύλων),  (1) στο πάρκο σκύλων κοντά στην πλατεία Μήτσου Παπαρήγα, (1) στο Κατράκειο, (1) στο Κηποθέατρο και (1) στο Λόφο του Βώκου και από (1) στις πλατείες Δαβάκη, Ηρώων & Χαλκηδόνας και (1) στον πεζόδρομο της Αχιλλέως.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος