Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019
 

Δήμος Ιωαννιτών:Πικ – νικ στο Πάρκο Λιθαρίτσια

Αναρτήθηκε: 17.05.2019

Ενώνουμε τη θετική μας ενέργεια για να ξορκίσουμε τη βροχή και τη μουντή μας διάθεση.

Ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με εθελοντές, φορείς και επιχειρήσεις διοργανώνει πικ – νικ στο Πάρκο Λιθαρίτσια! Το Σάββατο 18/5 από τη 1:00 το μεσημέρι σας προσκαλούμε σε ένα από τα πιο όμορφα πάρκα του Δήμου μας να διασκεδάσουμε, να παίξουμε, να φάμε, να χαρούμε τη φύση και κυρίως να ενώσουμε τη θετική μας ενέργεια για να ξορκίσουμε τη βροχή και τη μουντή μας διάθεση.

Πρόγραμμα:

13:00     Yoga

13:30     Club Γέλιου 

14:00     Ζωντανή μουσική

15:30     DJ

Ευχαριστούμε το 1ο Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων, τον διευθυντή κύριο Αλεξίου, τους καθηγητές και τους σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής τέχνης που θα ετοιμάσουν  εδέσματα για τους επισκέπτες μας.

Τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «Πίνδος».

Την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων «ΒΙΚΟΣ».

Τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε επιλεγμένα προϊόντα της Σχολής φτιαγμένα από φρέσκο Ελληνικό γάλα.

Ευχαριστούμε τους καθηγητές και τους μαθητές του Ηπειρωτικού Ωδείου που ανέλαβαν να μας ψυχαγωγήσουν με ένα κεφάτο μουσικό πρόγραμμα.

Τον DJ Βασίλη Κλούρα.

Τον κύριο Χρήστο Σύμπα για τον ήχο του.

Το Yoga Flow Studio της κυρίας Τερέζας Γιαννέτα, την κυρία Μάρθα Κώστα Διατροφή – Yoga – Γελωτοθεραπεία και το Club Γέλιου Ιωαννίνων που με την παρουσία τους θα συμβάλλουν στην ευεξία και τη διασκέδαση των επισκεπτών.

*όσοι επιθυμούν να κάνουν Yoga καλό θα είναι να έχουν μαζί τους στρωματάκι, πετσέτα, ψάθα.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος