Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
 

Νέα Φιλαδέλφεια: Ψηφιακό πλανητάριο στη Λίμνη του Άλσους

Αναρτήθηκε: 16.05.2019

Στην Λίμνη του Άλσους Ν. Φιλαδέλφειας θα βρίσκεται το Σάββατο 18 Μαΐου.   το Ψηφιακό Πλανητάριο. Πρόκειται για  μια ειδική φορητή κατασκευή σταθερού θόλου με καρέκλες για τους θεατές που ταξιδεύει σε όλη τη χώρα προσφέροντας μία μοναδική οπτικοακουστική διδακτική εμπειρία.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει προβολές μέσα στο Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο και παρατήρηση με τηλεσκόπιο (εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.  Δείχνοντας τις ανακαλύψεις στην εξερεύνηση του διαστήματος, συμβάλλει στην κατανόηση του κόσμου γύρω μας, ανοίγει τους ορίζοντες των θεατών, εμπνέει και εκπαιδεύει για όσα μας περιβάλλουν για την ίδια τη Γη και τη θέση μας στο σύμπαν. Μπορεί να φιλοξενήσει γύρω στους 45 θεατές σε κάθε προβολή καθώς και άτομα με ειδικές ανάγκες και χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων. Οι προβολές διαρκούν περίπου 40 λεπτά είναι δωρεάν για το κοινό. Ώρες προβολών 13.00- 22.00

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος