Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
 

Δήμος Ορεστιάδας: «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης στην Ορεστιάδα»

Αναρτήθηκε: 13.05.2019

  Με μεγάλη συμμετοχή μαθητών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μάϊου 2019 το «Λούνα Πάρκ Ανακύκλωσης» στην πόλη της Ορεστιάδας. Η ψυχαγωγική- εκπαιδευτική δράση πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στους δήμους της Περιφέρειας ΑΜΘ από την ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ.  Α.Α.Ε. και την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ΑΕ και στόχο έχει την προώθηση της ανακύκλωσης από τις μικρές ηλικίες.

            Το Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας  κατακλείστηκε από 400 περίπου παιδιά ηλικίας 9-12 ετών, όπου μέσω διάφορων διασκεδαστικών παιχνιδιών είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν  την ανακύκλωση και να συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες που έχουν για την ποιότητα του περιβάλλοντος και κατ’ επέκταση για την ποιότητα της ζωής τους.  

            Όλοι μας είναι αναγκαίο να αλλάξουμε τρόπο ζωής και να αναλάβουμε δράση και ενεργό συμμετοχή, όχι μόνο ατομικά αλλά και συλλογικά, για να υπάρξει λύση στα μελλοντικά περιβαλλοντικά προβλήματα.

            Ας ευαισθητοποιήσουμε λοιπόν τα παιδιά μας από μικρά, γιατί το μέλλον αυτού του πλανήτη τους  ανήκει.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος