Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020
 

Περιφέρεια Κρήτης: Ο Περιφερειάρχης εγκαινίασε το “σπίτι” των τριτέκνων που θα είναι ανοικτό στην κοινωνία

Αναρτήθηκε: 13.05.2019

Τα εγκαίνια του ιδιόκτητου τριώροφου κτηρίου του συλλόγου τρίτεκνων Ηρακλείου, το οποίο θα φιλοξενεί κοινωνικές δράσεις, εγκαινίασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία αρχων, φορέων, μελών -οικογενειών του συλλόγου τριτέκνων, υποψηφίων στην Τ.Α και πληθους κοσμου.

Νωρίτερα, τελέστηκε Αγιασμός από τον Αιδεσιμότατο π. Κων/νο εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου, ενώ τον Περιφερειάρχη και όλους τους παρισταμένους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του δραστήριου συλλόγου Τριτέκνων Μανόλης Αχλαδιάνακης. «Καλώς ορίσατε στο σπίτι σας. Είναι ένα κτήριο “ανοιχτό” σε δράσεις για την κοινωνία” είπε χαρακτηριστικά ο κ.  Αχλαδιανακης, ευχαριστώντας δημόσια τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την έμπρακτη συμβολή του στην αποπεράτωση του κτηρίου -που όπως ανέφερε -ήταν ένα όραμα του συμβουλίου που έγινε πράξη, ενώ επίσης ευχαρίστησε τον Μιχ. Βαμιεδάκη, τα μέλη του συλλόγου, εθελοντές που από την πρώτη στιγμή στήριξαν οικονομικά την προσπάθεια.

«Δεν αφήσαμε αναξιοποίητο ούτε ένα ευρώ, προχωρήσαμε με σωστή οργάνωση και συλλογικό πνεύμα», τόνισε με έμφαση ο κ Αχλαδιανάκης.

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, το ΔΣ και όλα τα μέλη των τριτέκνων για την συνεργασία και τους συνεχάρη για την επιτυχία του αποτελέσματος στην κατασκευή του κτηρίου που θα είναι “ανοιχτό” σπίτι της κοινωνίας. Η Περιφέρεια Κρήτης, τόνισε ο κ. Αρναουτάκης συνεργάζεται με συλλόγους, φορείς και ενισχύει κάθε πρωτοβουλία και δράση που βοηθά, στηρίζει την κοινωνία. Το κτήριο, όπως εξήγησαν οι κύριοι Μαν. Αχλαδιανάκης και Δημ. Μοάτσος, το τριώροφο και υπόγειο, θα είναι ως πολύκεντρο πολλαπλών χρήσεων, επιμόρφωσης, Πολιτισμού, με φιλοξενία δομών, όπως πχ για ανέργους, εκπαίδευση, κατάρτιση –  υποστήριξη εφήβων, κυκλοφοριακή αγωγή, κατάρτιση – εκπαίδευση στον τουρισμό, και είπε ότι, για την λειτουργία του χρειάζεται η συνεργασία Περιφέρειας, δήμου, φορέων της κοινωνίας.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος