Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
 

Δήμος Αμπελοκήπων –Μενεμένης: «ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ 2019»

Αναρτήθηκε: 10.05.2019

Συνεχίζεται το πλούσιο πρόγραμμα της Ανθοέκθεσης 2019 στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Το απόγευμα της Πέμπτης 9 Μαΐου απολαύσαμε τα χορευτικά τμήματατου Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Μενεμένης. Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε Κρητικούς χορούς από το τμήμα ενηλίκων και ποντιακούς χορούς από το παιδικό τμήμα της Ένωσης Ποντίων Μενεμένης «ο Εύξεινος Πόντος». Ακολούθησε λαϊκό πρόγραμμα από την ερμηνεύτρια Ειρήνη Λώλου και το μουσικό σχήμα της.

Σας προσκαλούμε όλους την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 7.00 το απόγευμα  να παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελατοχωριτών «η Σκουτέρνα». Θα ακολουθήσει παρουσίαση μοντέρνου χορού από τα τμήματα της σχολής «Dance Studio». Στο τέλος θα  απολαύσουμε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι  με την υπέροχη φωνή της Αρετής Κετιμέ. Μαζί της ο ταλαντούχος Πάνος Ζώης και η μουσικοσυνθέτρια Σοφία Νάτσιου.

            Το Σάββατο 11 Μαΐου θα «πέσει η αυλαία» της Ανθοέκθεσης αρχής γενομένης στις 12π.μ. με την παιδική παράσταση «Οι Πειρατές των χρωμάτων» ενώ το απόγευμα στις 7μ.μ. οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με ποντιακούς χορούς από τα τμήματα ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος», μακεδονικούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αναγέννηση Αγίου Νεκταρίου», παραδοσιακούς χορούς από τα τμήματα ενηλίκων του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής και θα τελειώσουν με λαϊκό και παραδοσιακό γλέντι από την ορχήστρα του Βαγγέλη και του Μηνά Μπέτζιου.

          Μην ξεχνάτε η Ανθοέκθεση λειτουργεί καθημερινά έως το Σάββατο 11 Μαΐου στον χώρο του πρώην Στρατοπέδου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», είσοδος από Ελ. Βενιζέλου. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9π.μ. – 2 μ.μ. & 5 μ.μ. – 10 μ.μ. και Σαββατοκύριακα και αργίες: 9 π.μ.– 10 μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. ΑΝΕΤΟ PARKING.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος