Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020
 

Τεχνολογικές καινοτομίες για ασφαλή και πιο γρήγορα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα

Αναρτήθηκε: 09.05.2019

«Παρέμβαση ιστορικών διαστάσεων» χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, τα μέτρα ελάφρυνσης που ανακοίνωσε πρόσφατα ο πρωθυπουργός, γιατί -όπως είπε- περιγράφουν «την πορεία την οποία θέλουμε να ακολουθήσει η ελληνική οικονομία τα επόμενα χρόνια».

Ο κ. Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινή Βάρδια» της ΕΡΤ 1, είπε ότι «για την κυβέρνηση το κρίσιμο για όλο το επόμενο διάστημα είναι να επιμείνουμε στο ζήτημα του πολιτικού σχεδίου και της οικονομίας για την επόμενη στην κατεύθυνση της μείωσης της ανεργίας, των νέων σταθερών θέσεων εργασίας, της ανάπτυξης της οικονομίας για το σύνολο της κοινωνίας και όχι για λίγους και εκλεκτούς, καθώς και να αποφύγουμε παθογένειες του παρελθόντος που μας έφεραν στην κρίση». 

Απέρριψε τα περί προεκλογικών παροχών, λέγοντας ότι δεν πρόκειται για μια αποσπασματική παρέμβαση, αλλά για μέτρα μόνιμου, σταθερού χαρακτήρα, με ορίζοντα τετραετίας, που έρχονται να απαντήσουν σε πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, καθώς αφορά σχεδόν όλο το εύρος των κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση, αλλά και τα παραγωγικά στρώματα. Σημείωσε, ακόμα, ότι η κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα αναπτυξιακού χαρακτήρα για να τονωθεί η ελληνική οικονομία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί προληπτικά, τώρα που η ευρωπαϊκή οικονομία δείχνει σημάδια επιβράδυνσης.

Για τις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου, ο αρμόδιος υπουργός δήλωσε ότι οι σχετικές προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο, ώστε να διεξαχθούν ομαλά οι τετραπλές εκλογές, ενώ ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες, χάρη στις οποίες τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα θα είναι γνωστά πολύ γρήγορα.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος