Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
 

Συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων του Δήμου Χανίων

Αναρτήθηκε: 10.05.2019

Συνεχίζεται για το 2019 το  πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων του Δήμου Χανίων «Γνωρίζοντας το Δήμο μας».

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αρχαιολογία, τουριστικούς και άλλους φορείς του τόπου, με στόχο την ικανοποίηση των προτιμήσεων των δημοτών και των επισκεπτών.

Η πρώτη ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο   Κυριακή 12 Μαΐου στην αρχαία Απτέρα σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων στο πλαίσιο των επετειακών δράσεων για τις πολιτιστικές διαδρομές.

Η δεύτερη ξενάγηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαΐου  στο Μοναστήρι της Αγίας Κυριακής, θα ακολουθήσει το Σάββατο 25 Μαΐου  ξενάγηση στο Φάρο Χανίων & στη Μόνιμη έκθεση Αρχαίας και Παραδοσιακής Ναυπηγικής, από τον Πρόεδρο του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης, Εμμανουήλ Πετράκη.

Ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί επίσης το Σάββατο 1η Ιουνίου, με θέμα: “Η παλιά πόλη άλλοτε και τώρα”(κεντρική – Δυτική πλευρά) από τον Εμμανουήλ Μανούσακα.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος