Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020
 

Χαλκίδα: Γιορτή Υγείας στο Κόκκινο Σπίτι

Αναρτήθηκε: 08.05.2019

Την 1η Γιορτή Υγείας, διοργανώνουν το Κέντρο Υγείας Χαλκίδας και οι Τοπικές Μονάδες Υγείας Βασιλικού και Δροσιάς (T.OM.Y.) την Παρασκευή 10 Μαΐου από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ, στο Κόκκινο Σπίτι.

Η 1η Γιορτή Υγείας είναι  μια δράση αγωγής υγείας που γίνεται για πρώτη φορά στην πόλη  με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της δημόσιας υγείας. Οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν από Ιατρούς και άλλους επαγγελματίες του χώρου για σημαντικά θέματα που τους αφορούν. Στην 1η Γιορτή Υγείας συμμετέχουν ενεργά πολλοί τοπικοί φορείς.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας και με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων, του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (ΔΟΠΠΑΧ) και του Επιμελητηρίου Ευβοίας.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος