Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
 

Δήμος Πατρέων: Ενεργειακή αναβάθμιση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου

Αναρτήθηκε: 25.04.2019

Με έγγραφο της Ειδικής  Γραμματείας  Διαχείρισης Τομεακών Προγραμμάτων του  Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, ενημερώθηκε ο Δήμος ότι στους οριστικούς πίνακες  των αξιολογημένων προτάσεων   προς χρηματοδότηση συμπεριλαμβάνεται το έργο   που αφορά στην  «Ενεργειακή Αναβάθμιση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου», δαπάνης 1.019.811 ευρώ.

Το έργο αυτό αφορά την προμήθεια και τοποθέτηση κατάλληλου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, στο κτιριακό συγκρότημα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου των Πατρών, με στόχο την ενεργειακή και γενικότερη αναβάθμισή του.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η προμήθεια εξωτερικών κεντρικών κλιματιστικών μονάδων υψηλής απόδοσης, ηλιακού συστήματος παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, συστήματος διαχείρισης κτιρίου (BMS) μετά των απαραίτητων ελεγκτών και αισθητήρων καθώς και η αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών σωμάτων με νέα χαμηλής κατανάλωσης τεχνολογίας LED και των φωτεινών πινάκων.

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, που τα προηγούμενα χρόνια ήταν σε κακή  κατάσταση, είναι πλέον ένα από τα καλύτερα στάδια σε πανελλαδικό επίπεδο, γι αυτό άλλωστε διοργανώνονται σ’ αυτό επί σειρά ετών και οι Πανελλήνιοι Αγώνες Στίβου.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος