Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
 

Σε έκταση του δήμου Ηρακλείου Αττικής ο τοπικός σταθμός διανομής φυσικού αερίου

Αναρτήθηκε: 24.04.2019

Δημοτική έκταση για την δημιουργία τοπικού σταθμού διανομής φυσικού αερίου αποφάσισε να παραχωρήσει στην Εταιρεία Διανομής Φυσικού Αερίου Αττικής, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ηρακλείου Αττικής, προκειμένου να επισπευστεί η δημιουργία του σταθμού για την επέκταση του δικτύου στα νοικοκυριά..

Η απόφαση κοινοποιήθηκε στους υπεύθυνους της ΕΔΑ.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι διασφαλιστεί ότι τα τηρηθεί η συμφωνία ανάμεσα από τις δύο πλευρές, η οποία προβλέπει ότι ο δήμος θα παραχωρήσει τον χώρο για να εξυπηρετηθούν ταχύτερα οι Ηρακλειώτες που θα θελήσουν να ενταχθούν στο δίκτυο, ενώ η ΕΔΑ θα συνδέσει δωρεάν τα δημοτικά κτίρια και τα σχολεία της πόλης με το φυσικό αέριο για να θερμαίνονται με μεγαλύτερη απόδοση και εξοικονόμηση χρημάτων από το δημοτικό ταμείο. Μάλιστα η δημοτική αρχή κοινοποίηση στην εταιρία και επικαιροποιημένη λίστα με τα κτίρια στα οποία ο δήμος σκοπεύει να μπει η χρήση φυσικού αερίου.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος