Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019
 

Παρεμβάσεις για βελτίωση συνθηκών διαβίωσης στον οικισμό Ρομά Αγ. Σοφίας, του δήμου Δέλτα

Αναρτήθηκε: 24.04.2019

Την υλοποίηση άμεσων και επειγουσών παρεμβάσεων βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης στον οικισμό Ρομά Αγίας Σοφίας του δήμου Δέλτα, Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, συνολικού προϋπολογισμού 11,1 εκατ. ευρώ, προωθεί η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.
Με τη σύμφωνη γνώμη της ειδικής γραμματείας Κοινωνικής Ένταξης των Ρομά και έπειτα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις με τον δήμο Δέλτα, επισπεύδονται έργα αποκατάστασης των υποδομών, με στόχο να υπάρξει συνολική λύση στα χρόνια προβλήματα διαβίωσης, αλλά και κοινωνικού αποκλεισμού, περιθωριοποίησης και ρατσισμού, που παρατηρούνται.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μεταξύ άλλων, προβλέπονται παρεμβάσεις στα δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και όμβριων υδάτων, ύψους 6,5 εκατ. ευρώ, καθώς και έργα ηλεκτροδότησης, φωτισμού, βελτίωσης οδοποιίας και σήμανσης, που ξεπερνούν τα 4,5 εκατ. ευρώ.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος