Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
 

Απάντηση Μαξίμου για τους διορισμούς της 3Κ

Αναρτήθηκε: 19.04.2019

Τέλος στα σενάρια της μετάθεσης των διορισμών των επιτυχόντων της 3Κ/2018 μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές, έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μέσω απαντητικής επιστολής που απέστειλε το Μέγαρο Μαξίμου στους «Ενωμένους Υποψηφίους της 3Κ/2018».

Συγκεκριμένα το πρωθυπουργικό γραφείο απάντησε στην επιστολή που είχαν στείλει  οι υποψήφιοι της 3Κ στον πρωθυπουργό, με την οποία εξέφραζαν τους φόβους τους τόσο για την καθυστέρηση της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων όσο και για το ενδεχόμενο να μετατεθεί ο διορισμός των επιτυχόντων μετά τις εθνικές εκλογές.

Στην επιστολή του ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τους «Ενωμένους Υποψήφιους της 3Κ»,  δίνει τέλος σ΄ αυτό το σενάριο και τους διαβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση, τα αρμόδια υπουργεία αλλά και το ΑΣΕΠ εργάζονται για να ανακοινωθούν άμεσα τα οριστικά αποτελέσματα και να προχωρήσει η διαδικασία των διορισμών των 8.166 επιτυχόντων πριν τις εθνικές εκλογές.

Σύμφωνα με τους «Ενωμένους Υποψηφίους της 3Κ/2018», όπως ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους, στο Facebook:

Λάβαμε απάντηση από το Μαξίμου προς τη διαχείριση της ομάδας μας, σχετικά με τους φόβους μας ως προς τους κινδύνους των καθυστερήσεων των οριστικών αποτελεσμάτων.

Μας επιβεβαίωσαν ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση στο σύνολό της εργάζονται καθημερινά για την ποιότητα της ζωής των Ελλήνων λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις και επισημάνσεις των πολιτών.

Μας ευχαρίστησαν για την επικοινωνία και τις επισημάνσεις μας και έχουν κοινοποιήσει το αίτημά μας στο γραφείο της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Κας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ώστε οι συνεργάτες της να εξετάσουν το θέμα και να μας ενημερώσουν σχετικά.

Τα δίκαια αιτήματά μας αναγνωρίζονται και είμαστε πεπεισμένοι πια ότι η κυβέρνηση λειτουργεί ώστε όλοι οι 8166 να διοριστούν πριν τις βουλευτικές εκλογές.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος