Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020
 

Γ. Καμίνης: «Ακούγοντας χθες τον κ. Μπακογιάννη ήταν σαν να άκουγα τον απολογισμό μας»

Αναρτήθηκε: 19.04.2019

Με κριτικά σχόλια υποδέχτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνη τις προγραμματικές εξαγγελίες του υποψήφιου δημάρχου Κ. Μπακογιάννη σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84».
«Ακούγοντας το πρόγραμμα του κ. Μπακογιάννη ευχαριστήθηκα πάρα πολύ επειδή αυτό που απέδειξε είναι ότι, χωρίς να το αναγνωρίζει, ουσιαστικά υιοθετεί το έργο μας. Είναι σαν να άκουγα τον απολογισμό μας» είπε ο κ. Καμίνης και πρόσθεσε: «Μίλησε για Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων. Ήδη, εμείς κάναμε για πρώτη φορά στην Αθήνα τον κινητό σταθμό και προχωρά και ο σταθερός με χρήματα ΕΣΠΑ. Μας είπε για την κατάσταση του φωτισμού. Δυστυχώς, μάλλον του διέφυγε το γεγονός ότι προχθές η αρμόδια διυπουργική επιτροπή ενέκρινε με ΣΔΙΤ το έργο ηλεκτροφωτισμού, ύψους 43 εκατομμυρίων ευρώ. Θα είναι όλη η πόλη με έξυπνο φωτισμό και wi fi. Για τους ποδηλατοδρόμους: Είναι ήδη ένα από τα τέσσερα έργα που έχουμε εντάξει στο ΕΣΠΑ. Απαλλοτριώσεις: Μπορέσαμε και κάναμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα απαλλοτριώσεων που έχει γίνει σε όλη την χώρα. Μιλάμε για 24 απαλλοτριώσεις. Αφήνω τα θέματα των δομών στέγασης και το κοινωνικό έργο όπου θα βρει ένα δήμο πολύ προχωρημένο», τόνισε.

Σχετικά με την τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο κ. Καμίνης ανέφερε ότι πρόκειται για ένα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας έργο, του γλύπτη Γιάννη Παππά και δωρίθηκε το 2002, στον δήμο Αθηναίων από τον Ευάγγελο Βενιζέλο τον τότε υπουργό Πολιτισμού.

Επίσης ότι «δεν έχει κανένα εθνικιστικό ή μιλιταριστικό στοιχείο. Αναπαριστά τον Μέγα Αλέξανδρο νεαρό πάνω στον Βουκεφάλα», ενώ επισήμανε «η απόφαση μας ελήφθη σε χρόνο ανύποπτο, προτού αναζωπυρωθεί η ιστορία του Μακεδονικού και πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο με δική μου εισήγηση το 2015».
 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος