Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020
 

Στην παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης του Α. Παχατουρίδη ο Γ. Πατούλης

Αναρτήθηκε: 18.04.2019

Με την παρουσία πλήθους πολιτών ανακοινώθηκαν χθες το βράδυ στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού του Δημάρχου Α. Παχατουρίδη «Με την Κοινωνία Μπροστά».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ο οποίος συνοδευόταν από υποψήφιους του Δυτικού Τομέα του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική».

Σε δηλώσεις του μετά την εκδήλωση ο Γ. Πατούλης εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Ανδρέα Παχατουρίδη και τον συνεχάρη για το έργο του, επισημαίνοντας πως «τα τελευταία 16 χρόνια, στο τιμόνι του Δήμου, κατάφερε να αναμορφώσει την πόλη του Περιστερίου και να βελτιώσει αισθητά την ποιότητα ζωής των πολιτών».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «στο Δήμο Περιστερίου υπάρχει ένας άξιος και ικανός Δήμαρχος, με σημαντικό έργο, ο οποίος αξίζει την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών.  Το Περιστέρι έχει βρει το δήμαρχό του. Το έργο που έχει προσφέρει ως δήμαρχος και ως αιρετός Πρώτου Βαθμού τον αναδεικνύουν ως τον ξεκάθαρο νικητή των εκλογών».

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα της συντονισμένης και γόνιμης συνεργασία του Α΄ και του Β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης προκειμένου  να έχει η Αττική ένα καλύτερο αναπτυξιακό μέλλον».

 «Ο Α. Παχατουρίδης είναι ένας  έμπειρος αυτοδιοικητικός ο οποίος διοικεί με αποτελεσματικότητα, για αυτό και οι προτάσεις του μας είναι χρήσιμες. Το Περιστέρι έχει αλλάξει όψη και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι. Κοινός μας στόχος είναι να περάσει επιτέλους η Αττική σε μία καινούρια μέρα και να βάλουμε ένα τέλος σε όσα την κράτησαν πίσω. Οι δύο βαθμοί Αυτοδιοίκησης θα συνεργαστούμε για να φτιάξουμε μία μητροπολιτική Περιφέρεια-Πρότυπο, που θα κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος