Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
 

Δήμος Λέρου: Χρηματοδότηση για το νέο δίκτυο αποχέτευσης

Αναρτήθηκε: 18.04.2019

Με 2.500.000 ευρώ χρηματοδοτήθηκε ο Δήμος Λέρου για το νέο δίκτυο Αποχέτευσης – διασύνδεσης Ξηροκάμπου –Λεπίδων –Τεμενίων με το βιολογικό καθαρισμό.

Την Τετάρτη 17.4.2019 ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας είχε συνάντηση εργασίας με τον Ταξίαρχο κο Κλούβα, διευθυντή της ΜΟΜΚΑ, συνοδευόμενο από τον Αντισυνταγματάρχη κο Στροπωνιάρη, τη κα Χασιώτη από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον Διοικητή (Μηχανικού Κω) κο Δόξογλου, με σκοπό την άμεση υλοποίηση του έργου «Δικτύου Αποχέτευσης – διασύνδεσης Ξηροκάμπου –Λεπίδων –Τεμενίων με το βιολογικό καθαρισμό».

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, ο Προϊστάμενος Γραφείου Δόμησης κος Φιλιππίδης Γ. και η Υπεύθυνη Ύδρευσης- Αποχέτευσης κα Καρπαθίου Α.

Συζητήθηκε διεξοδικά ο τρόπος κατασκευής και η άμεση υλοποίηση ενός τεράστιου σημασίας έργου για τους κατοίκους των περιοχών, χρηματοδοτούμενο από Ευρωπαϊκούς Πόρους με το ποσό των 2.500.000 ευρώ περίπου και με μελέτη που εκπονήθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου Λέρου, ενώ κατόπιν της διαγωνιστικής διαδικασίας, θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες υλοποίησης, παρέχοντας παράλληλα και νέες θέσεις εργασίας.

Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Δήμαρχος Λέρου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ταξίαρχο και τους συνεργάτες του καθώς και τους υπαλλήλους του Δήμου Λέρου για την άψογη συνεργασία.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος