Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
 

Γ. Μπουτάρης: “Η απόφαση για τους 192 συμβασιούχους ανοίγει τον ασκό του Αιόλου”

Αναρτήθηκε: 18.04.2019

Τον ασκό του Αιόλου ανοίγει, σύμφωνα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, η απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης για απόσυρση της έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης που αφορά τους 192 συμβασιούχους εργαζόμενους.

Με γραπτή δήλωσή του ο κ. Μπουτάρκης αναφέρει:  «Εδώ θα είμαστε να δούμε τα επόμενα “κύματα” συμβασιούχων που με αγωγές θα πετυχαίνουν τη μονιμοποίησή τους στον δήμο, κατά παρέκκλιση κάθε έννοιας κοινωνικής δικαιοσύνης, διαφάνειας και αξιοκρατίας. Ας δούμε τότε τι στάση θα τηρήσουν όλοι αυτοί που σήμερα σπεύδουν δήθεν να προστατεύσουν τους εργαζόμενους και τον Δήμο».

Ο δήμαρχος, μέσω της ίδιας ανακοίνωσης, τονίζει πως η συζήτηση που έγινε την περασμένη Δευτέρα στο δημοτικό συμβούλιο «έβριθε από ανακρίβειες, σοφιστείες και λογικά τεχνάσματα, απειλές και αστήρικτη κινδυνολογία, αλλά κυρίως από λαϊκισμό και πελατειακή λογική, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου και της ψηφοθηρίας που συνήθως τη χαρακτηρίζει».
Επαναλαμβάνει πως δεν υπήρξε «κανένας κίνδυνος κατάρρευσης της Καθαριότητας ή άλλης υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της έφεσης» και αναφερόμενος σε όλους όσοι έκαναν λόγο για προσωπική του ήττα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, συμπληρώνει: «Αν, παρ’ όλα αυτά, η επιμονή στην τήρηση της νομιμότητας και στη διασφάλιση των εργαζομένων του δήμου και της πόλης θεωρείται “ήττα”, τότε είμαι ικανοποιημένος που …ηττήθηκα».
 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος