Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020
 

Κοινωνικό Κομμωτήριο στο δήμο Λέσβου

Αναρτήθηκε: 17.04.2019

Ο Οργανισμός  Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, σε συνεργασία με το Σωματείο Κομμωτών Λέσβου δημιουργούν το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Δήμου, για τους άπορους δημότες .

To  Κοινωνικό Κομμωτήριο του Δήμου Λέσβου, ξεκινά τη λειτουργία του  προκειμένου οι άποροι εγγεγραμμένοι στις δομές φτώχιας του δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Ιατρείο, Φαρμακείο και Φροντιστήριο), καθώς επίσης και οι δικαιούχοι του ΚΕΑ να έχουν μια επιπλέον διευκόλυνση στην ζωή τους.

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο θα λειτουργεί σε όλη την Λέσβο. Οι κάτοικοι μπορούν να δηλώνουν την συμμετοχή τους στα τηλέφωνα του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου,, 2251027501 και 22510-45202, στην υπεύθυνη κα Τσουκαρέλλη Καλλιόπη, από την οποία και θα προμηθεύονται την βεβαίωση εγγραφής τους στις δομές φτώχιας του Οργανισμού.

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο θα λειτουργεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα από ώρα 15.00-20.00, για τους κατοίκους της πόλης της Μυτιλήνης, Λουτρών, Αλυφαντών, Πυργί, Αγία Μαρίνας, Ταξιαρχών και Πληγωνίου, στο κτήριο του ΙΕΚ Μυτιλήνης. Για τους κατοίκους της Παναγιούδας, Μόριας, Αφάλωνα, Παμφίλων και Θερμής, στο κτήριο της Σχολής του ΟΑΕΔ στην Παναγιούδα.

 Οι κάτοικοι όλων των άλλων Δημοτικών Ενοτήτων θα δηλώνουν το ενδιαφέρον τους στους κατά τόπους Κοινωνικούς Λειτουργούς του Βοήθεια στο Σπίτι, προκειμένου να κλείνεται ραντεβού με τα κατά τόπους κομμωτήρια που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος