Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020
 

Η Δημοκρατία μέσω της καλλιτεχνικής παρέμβασης των νέων στο δήμο Πετρούπολης

Αναρτήθηκε: 16.04.2019

O δήμος Πετρούπολης, διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 20 Απριλίου 2019, ώρα: 11:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Πετρούπολης (Μπουμπουλίνας 59 & Αθανασίου Διάκου), η οποία αφορά την ολοκλήρωση του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Η Δημοκρατία μέσω της καλλιτεχνικής παρέμβασης των νέων» PartYouth.
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με τη συνεργασία την Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, όπως επίσης με τη συμμετοχή μαθητών, ευάλωτων ομάδων, μέλη τμημάτων εικαστικών, κεραμικής του δήμου, μέλη των ΑμεΑ και άλλων φορέων της πόλης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των δράσεων, τα έργα των συμμετεχόντων για τη δημοκρατία και τις αξίες της, θα βραβευτούν τα σχολεία που στήριξαν με τη συμμετοχή τους στη δράση, ενώ θα απονεμηθούν αναμνηστικές βεβαιώσεις. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει κέρασμα.
Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες των δράσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση στον σύνδεσμο:https://partyoutherasmuspetroupolis.blogspot.com
Facebook: PartYouth – Η Δημοκρατία μέσω της καλλιτεχνικής παρέμβασης των νέων
Instagram: part_youth_petroupolh 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος