Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
 

Δήμος Καρδίτσας: Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας

Αναρτήθηκε: 15.04.2019

Την 18η  του μηνός Απριλίου του έτους 2019, ημέρα της εβδομάδος Πέμπτη  και ώρα 18:00  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η 5/2019 συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας με Θέματα :

1ο. Συζήτηση & λήψη απόφασης για Άδεια παράτασης ωραρίου μουσικής (2 αιτήσεις). Εισηγήτρια : Ευφροσύνη Αθανασίου

2ο. Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης που αφορά την παράταση υφιστάμενης σύμβασης μίσθωσης για τρία έτη ή μη, των δημοτικών καταστημάτων Ι-17 & Ι-18 βρίσκονται στη Δημοτική Αγορά της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας του Δήμου Καρδίτσας. Εισήγηση Τμήμα Εσόδων

3ο. Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης που αφορά την εκ νέου εκμίσθωση ή μη, των δημοτικών καταστημάτων Κ3, Κ4, Κ5 και Κ6 στις Λαϊκές Πολυκατοικίες στρατώνων, της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας του Δήμου Καρδίτσας. Εισήγηση Τμήμα Εσόδων

4ο. Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης που αφορά την επανεκμίσθωση ή μη, του Ι-4 δημοτικού καταστήματος, επί της οδού Αβέρωφ, της Δημοτικής Αγοράς, της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας του Δήμου Καρδίτσας, εμβαδού 55,20 τ.μ.. Εισήγηση Τμήμα Εσόδων.

5ο. Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης που αφορά την παράταση υφιστάμενης σύμβασης μίσθωσης για τρία έτη ή μη, του δημοτικού καταστήματος Ι-25 που βρίσκεται στη Δημοτική Αγορά, της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας του Δήμου Καρδίτσας. Εισήγηση Τμήμα Εσόδων.

6ο. Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης που αφορά την εκμίσθωση ή μη,  του Κ-12 δημοτικού καταστήματος, της Δημοτικής Λαχαναγοράς,της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας του Δήμου Καρδίτσας. Εισήγηση: Τμήμα Εσόδων.

7ο. Συζήτηση & γνωμοδότηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που αφορά την επικαιροποιήση της 170 / 2-4-2015 απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας, σχετικά με την έγκριση καταβολής  εισφοράς σε γή  αντί της καταβολής εισφοράς σε χρήμα στα ΟΤ 1312 &. ΟΤ 1313.  Εισηγήτρια:  Βελεσιώτου Καικιλία

Γραφείο Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας

Αρτεσιανού 1

2ος οροφος

ΤHΛΕΦΩΝΟ 24413  50729

                                                                                                                         O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                                                ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος