Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
 

11 και 12 Μαΐου η φετινή 29η Γυμναστράδα στο Ηράκλειο Αττικής

Αναρτήθηκε: 12.04.2019

Η θρυλική Γυμναστράδα, το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους που διοργανώνει ο δήμος Ηρακλείου Αττικής εδώ και 29 χρόνια, είναι και φέτος εδώ. Στις 11 και 12 Μαΐου ομάδες γυμναστικής, ρυθμικής γυμναστικής, χορού κ.α. θα ανέβουν στο ταπί του δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» για να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα.

Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία για τις δηλώσεις συμμετοχής για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στα προγράμματα του Φεστιβάλ, φέτος δε εντελώς δωρεάν.

Συγκεκριμένα, συμμετοχή μπορούν να έχουν χωρίς όριο ηλικίας: Αθλητικά κέντρα, Δημοτικοί Οργανισμοί Άθλησης, Δημόσια & Ιδιωτικά Σχολεία, Αθλητικοί σύλλογοι, σχολές χορού, Τμήματα Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι. – Ι.Ε.Κ., ΚΑΠΗ, Σύλλογοι Α.Μ.Ε.Α, ανεξάρτητες συλλογικότητες.

Οι ονομαστικές δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών των εθνικών σωματείων θα δηλώνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.onlinego.gr και θα γίνονται δεκτές μέχρι και την 1η Μαΐου 2019.

 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος