Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
 

Δήμος Ορεστιάδας: Υποβολή πρότασης με τίτλο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων

Αναρτήθηκε: 12.04.2019

 Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορεστιάδας στις 09/04/2019, εγκρίθηκε η υποβολή πρότασης με τίτλο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ορεστιάδας» στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και συνολικό προϋπολογισμό 501.136,08 ευρώ.

Το έργο αποτελείται από δύο (2) υποέργα:

Υποέργο 1: «Προμήθεια υλικών για την αναβάθμιση αθλητικών χώρων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ορεστιάδας, με προϋπολογισμό 268.115,28 ευρώ.

Υποέργο 2: «Προμήθεια και εγκατάσταση θόλου στέγασης αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου Ορεστιάδας», με προϋπολογισμό 233.020,80 ευρώ.

Το πρώτο υποέργο αφορά την πλήρη αναμόρφωση του βοηθητικού γηπέδου του Δ.Α.Κ.Ο με τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και μια σειρά παρεμβάσεων περιμετρικά του γηπέδου.

Το δεύτερο υποέργο αφορά στην εγκατάσταση θόλου στέγασης(μπαλόνι) στα γήπεδα τένις του Δήμου μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων. Ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητά μας και το αποδεικνύουμε στην πράξη.

                                Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

                                       ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος