Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
 

Στο Leader εντάσσονται 23 νέα έργα για τη Λέσβο

Αναρτήθηκε: 05.04.2019

Με απόφαση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνας Καλογήρου, εντάσσονται στο Leader του αντίστοιχου Ε.Π. 2014-2020, 23 νέα έργα στο νησί της Λέσβου, συνολικού προϋπολογισμού 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Τα έργα αυτά αφορούν τις αντίστοιχες προτάσεις οι οποίες μετά την αξιολόγηση που έγινε κρίθηκαν θετικά.

Τα έργα που εντάσσονται αφορούν:

· Αναπλάσεις και ανακαινίσεις δημοσίων χώρων-υποδομών και κτιρίων.

· Περιπατητικές διαδρομές.

· Πολιτιστικές εκδηλώσεις.

· Ψηφιακές τεκμηριώσεις και εκδόσεις.

· Προμήθειες εξοπλισμού.

Η Χριστιάνα Καλογήρου δήλωσε σχετικά: «Αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες των ευρωπαϊκών προγραμμάτων για να στηριχθεί η ύπαιθρος των νησιών μας, με αναπτυξιακά έργα που το καθένα είναι σπουδαίας σημασίας για την αντίστοιχη περιοχή. Η συνεργασία της ομάδας Leader της Λέσβου, με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τους αντίστοιχους τοπικούς φορείς, δίνει τη δυνατότητα να εκτελεστούν τα 23 αυτά έργα στο νησί, επιβεβαιώνοντας ότι όταν εργαζόμαστε με πνεύμα ενότητας και ομοθυμίας, είμαστε όλοι ακόμη πιο αποτελεσματικοί στο έργο μας».

Ακολουθεί ο αναλυτικός πίνακας των 23 έργων που εντάσσονται και των αντίστοιχων δικαιούχων.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος