Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020
 

Δήμος Ιωαννιτών: Οδοφωτισμός και νέοι κάθετοι άξονες στην οδό Αριστοτέλους, στη Βρυσούλα

Αναρτήθηκε: 02.04.2019

Τον δρόμο της υλοποίησης παίρνει ένα ακόμα σημαντικό έργο που αφορά την αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου Ιωαννιτών.

Πρόκειται για την ολοκλήρωση και τον ηλεκτροφωτισμό της οδού Αριστοτέλους στην περιοχή της Βρυσούλας καθώς και την κατασκευή κάθετων δρόμων προς αυτή συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.

Ένα ακόμα έργο που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους και αποτυπώνει ξεκάθαρα στην πράξη την φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής για παρεμβάσεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Ιωαννιτών με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη.

«Υπογράψαμε σήμερα ένα ακόμα έργο που θα αφήσει ένα ποιοτικό αποτύπωμα στην περιοχή της Βρυσούλας. Ένα έργο που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους, όπως πολλά άλλα που δρομολογήσαμε το προηγούμενο διάστημα και νέα που θα συμβασιοποιηθούν σύντομα. Συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε σε όλο το Δήμο Ιωαννιτών με βάση το σχεδιασμό μας για έργα ποιότητας και ουσίας», δήλωσε ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος