Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
 

Δράσεις του δήμου Χαλκιδέων για τα αδέσποτα ζώα

Αναρτήθηκε: 02.04.2019

Συνεχίζοντας τις ενέργειές του για κτηνιατρική φροντίδα των αδέσποτων ζώων και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, στις 4 Απριλίου, ο δήμος Χαλκιδέων διοργανώνει σειρά δράσεων, με σκοπό να υπενθυμίσει τη σημασία της μέριμνας για την ευζωία τους.

Στο πλαίσιο αυτό την Πέμπτη, 4 Απριλίου, στις 10.30 π.μ., ο δήμος Χαλκιδέων υποδέχεται τους μαθητές της Α3 τάξης του 2ου ΕΠΑΛ, στο Πάρκο του Βούρκου, όπου θα παρουσιάσουν την κατασκευή για τάισμα των αδέσποτων ζώων που έχουν επινοήσει και υλοποιήσει ως αντικείμενο της ερευνητικής τους εργασίας στη Τεχνολογία. Οι ταΐστρες θα τοποθετηθούν στο Πάρκο του Βούρκου και στο Πάρκο του Λαού από τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ, συνεισφέροντας στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των τετράποδων φίλων μας.

Την ίδια μέρα, Πέμπτη, 4 Απριλίου, στο Πάρκο του Βούρκου ο δήμος Χαλκιδέων θα έχει διαθέσιμα για υιοθεσία ένα αριθμό αδέσποτων ζώων από το Δημοτικό Κυνοκομείο, ενώ υπάλληλοι της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου θα ενημερώνουν τους πολίτες για την υιοθεσία των αδέσποτων, τη φροντίδα τους και τις σχετικές δράσεις του δήμου.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος