Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019
 

«Let’s Do It Greece» με καθαρισμό της παραλίας Αγ. Μαρίνας στο Πόρτο Ράφτη

Αναρτήθηκε: 01.04.2019

Με καθαρισμό της παραλίας Αγ. Μαρίνας, στο Πόρτο Ράφτη συμμετέχει ο δήμος Μαρκοπούλου  στην Εθελοντική Δράση «Let’s Do It Greece». Ο δήμος καλεί για  8η συνεχή χρονιά, όλους τους δημότες, συλλόγους, τη σχολική κοινότητα, οργανώσεις και τοπικούς φορείς, να συνδράμουν στη μεγάλη αυτή εθελοντική προσπάθεια, που διοργανώνεται την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα 10 το πρωί, με αφετηρία τον προαύλιο χώρο του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας, στο Πόρτο Ράφτη και κατεύθυνση το πρώην «Kalua», όπου θα ολοκληρωθεί η δράση, γύρω στις 12 το μεσημέρι.

Συνδυάζοντας την αγάπη τους για το Περιβάλλον, με την καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, να χρωματίσουν και να ζωγραφίσουν τους κάδους της συγκεκριμένης περιοχής, με μέσα που θα τους παράσχει ο δήμος, αφήνοντας το δικό τους μοναδικό «αποτύπωμα», Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας!

Ο δήμος Μαρκοπούλου θα παραχωρήσει επίσης, σακούλες και γάντια στους συμμετέχοντες και φυσικά, τα απαραίτητα απορριμματοφόρα, φορτηγάκια καθώς και το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας, θα βοηθήσουν για την αποκομιδή των συλλεχθέντων απορριμμάτων.

Η περσινή αντίστοιχη εκστρατεία, ξεπέρασε σε συμμετοχές, το 1% του πληθυσμού, με περισσότερους από 128.000 εθελοντές και 3.500 φορείς σε 1.600 σημεία δράσεων σε ολόκληρη τη χώρα!

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος