Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
 

Ενημερωτική συνάντηση για τις νέες εκλογικές διατάξεις της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας

Αναρτήθηκε: 21.03.2019

Ενημερωτική συνάντηση, με θέμα τις εκλογικού περιεχομένου διατάξεις του Ν. 4555/2018 («Κλεισθένης-1») καθώς τις νέες εκλογικές διατάξεις που περιελήφθησαν στο πολύνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και ψηφίστηκαν  διοργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), στο πλαίσιο της έγκυρης και επίκαιρης ενημέρωσης του πολιτικού προσωπικού και των υπηρεσιακών στελεχών των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019, στο Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, (Μοναστηρίου 305) από τις 10.30 π.μ, έως τις 14:00 μ.μ

Στη συνάντηση έχουν κληθεί και θα παραβρεθούν μέλη  των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων των Δήμων της Θεσσαλονίκης και των υπολοίπων έξι νομών της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και υποψήφιοι των υπό συγκρότηση συνδυασμών οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος