Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
 

Ο δήμος Ιωαννιτών καταδικάζει τη ρατσιστική επίθεση σε προσφυγόπουλα στην Κόνιτσα

Αναρτήθηκε: 20.03.2019

Ο δήμος Ιωαννιτών καταδικάζει απερίφραστα την ρατσιστική επίθεση που σημειώθηκε σε φιλοξενούμενα προσφυγόπουλα στην Κόνιτσα.

« Η αναίτια αυτή επίθεση, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμος, πρέπει να μας θέσει όλους σε εγρήγορση. Τόσο την κοινωνία όσο και τους φορείς της οργανωμένης Πολιτείας.

Είναι στο χέρι όλων μας να αντισταθούμε σε τέτοια γεγονότα, ενώνοντας τις δυνάμεις μας και διασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για ανθρώπους που αναγκάστηκαν να φύγουν από την πατρίδα τους, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο».

Ο Δήμος Ιωαννιτών υπογραμμίζει ακόμη ότι έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ομαλή ένταξη των προσφύγων και μεταναστών στην τοπική κοινωνία και είναι διατεθειμένος να ενισχύσει κάθε προσπάθεια που γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση και στους υπόλοιπους δήμους της Ηπείρου, με την εμπειρία και τη γνώση που έχει αποκτήσει και συμπληρώνει:

«Λέμε ένα ξεκάθαρο «όχι» στον ρατσισμό και τα φαινόμενα ξενοφοβίας κι ένα ακόμα πιο ηχηρό «ναι» στις κοινωνίες της αλληλεγγύης».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος