Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
 

Δράσεις για το παιδί στη ΔημοτικήΒιβλιοθήκη Κομοτηνής

Αναρτήθηκε: 20.03.2019

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής από Δευτέρα 1 έως και Παρασκευή 12 Απριλίου  2019  και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου διοργανώνει σειρά δράσεων για τα παιδιά, πάντα με άξονα το βιβλίο που στόχο έχουν να προάγουν τα βασικά του  δικαιώματα.

Η Βιβλιοθήκη  δίνοντας έμφαση στη ζωντανή επικοινωνία  φιλοξενεί στο χώρο της συνανθρώπους μας, με διάθεση να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες μέσα από μια σειρά θεματικών.

  • Ας μιλήσουμε για λέξεις…όταν οι συγγραφείς μιλούν μέσα από τα έργα τους.

Η Συγγραφέας Ανδριάνα Δελέγκου μέσα από μια Εκπαιδευτική Βιωματική Δράση μοιράζεται με τα παιδιά  το  βιβλίο της  «Ο Βρασίδας ο ατσίδας στο διαδίκτυο».

  • Εκεί που όλοι δυσκολεύονται εγώ τα καταφέρνω.. ακόμα και στον αθλητισμό!
    Ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία «ΗΡΟΔΙΚΟΣ», προβάλει το πνεύμα του Παραολυμπιακού Κινήματος για ένα κόσμο χωρίς διακρίσει.
  • Όταν η αγάπη περισσεύει … ξεκινάει ο εθελοντισμός.
    Εκπρόσωποι από το Σώμα Εθελοντών, Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής  μεταφέρουν το πνεύμα του εθελοντισμού και μιλούν στα παιδιά  για  τις πρώτες βοήθειες .
  • Για έναν ασφαλή κυβερνοχώρο… συνταγές για μία ασφαλή πλοήγηση.
    Εκπρόσωπος του  Κέντρου Κέντρο Πρόληψης ΠΕ. Ροδόπης «Ορφέας»  δίνει στα παιδία συνταγές ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών από 1 έως και 12 Απριλίου κατά τις πρωινές ώρες θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου Κομοτηνής

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος