Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
 

Ν. Ηλιόπουλος: Νοιώθω πιο κοντά πολιτικά με τον Π. Γερουλάνο

Αναρτήθηκε: 14.03.2019

Πιο κοντά πολιτικά δήλωσε ότι βρίσκεται με τον συνυποψήφιό του Παύλο Γερουλάνο ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος.

Όπως είπε σε συνέντευξή του στον News247 στο 88,6, ο υποψήφιος δήμαρχος  είπε εάν εκλεγόταν στο δήμο Αθηναίων θεωρεί ότι θα είχε στήριξη από την παράταξη Γερουλάνου. Αντιθέτως, άσκησε κριτική στον Κώστα Μπακογιάννη ζητώντας του να απαντήσει εάν συμφωνεί με τον κανόνα του ένα προς πέντε για τις προσλήψεις στο Δημόσιο.

Επίσης ο κ. Ηλιόπουλος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για το ζήτημα των σκουπιδιών στην Αθήνα και τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων με έμφαση στην ανακύκλωση γιατί όπως είπε η πόλη θα έχει πρόβλημα όταν κλείσει ο ΧΥΤΑ της Φυλής. Διευκρίνισε ότι στην Φυλή πηγαίνει για ταφή το 92% των σκουπιδιών από το 25% που θα έπρεπε.

Ο κ. Ηλιόπουλος χαρακτήρισε επίσης λάθος κίνηση το να μεταφερθεί το Πολυτεχνείο στου Ζωγράφου, ζήτησε να μπουν όρια στη χρήση του Airbnb, πρότεινε κίνητρα ούτως ώστε να ενισχυθεί η εμπορική χρήση και η ενοικίαση κτιρίων, τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας μητροπολιτικού πάρκου στον Ελαιώνα.

Θεωρεί επίσης θετική τη συναίνεση μεταξύ των υποψηφίων για την τοξικο-εξάρτηση, λέγοντας ότι η αντιμετώπιση με καταστολή έχει αποτύχει.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος